پروفایل
تنظیمات
تنظیمات
نام
ایمیل
نقش
کاربرمنطقه خطر
حذف حساب شما دائمی است. دادههای شناسایی شخصی (نام، ایمیل، پیوند OAuth، شناسههای تجزیه و تحلیل) پاک خواهند شد. تاریخچه معاملات به صورت ناشناس برای حسابداری نگهداری می شود.
تنظیمات
تنظیمات
نام
ایمیل
نقش
کاربرمنطقه خطر
حذف حساب شما دائمی است. دادههای شناسایی شخصی (نام، ایمیل، پیوند OAuth، شناسههای تجزیه و تحلیل) پاک خواهند شد. تاریخچه معاملات به صورت ناشناس برای حسابداری نگهداری می شود.