Profiel
Instellingen
Instellingen
Naam
Rol
GebruikerGevarenzone
Het verwijderen van uw account is definitief. Persoonlijk identificeerbare gegevens (naam, e-mailadres, OAuth-link, analyse-ID's) worden gewist. Voor de boekhouding wordt de transactiegeschiedenis in geanonimiseerde vorm bijgehouden.