Profil
Ustawienia
Ustawienia
Imię i nazwisko
Rola
UżytkownikStrefa zagrożenia
Usunięcie konta jest trwałe. Dane osobowe (imię i nazwisko, adres e-mail, link OAuth, identyfikatory analityczne) zostaną usunięte. Historia transakcji jest przechowywana w formie zanonimizowanej dla celów księgowych.